Beste patiënt(e),

Vanaf dit jaar bezorgen we alle patiënten die bij ons ingeschreven zijn met een geldig GMD (Globaal medisch dossier ) een voorschrift voor een griepvaccin.

Het vaccin kan zonder voorschrift bij de apotheker opgehaald worden, indien u tot een van de risicogroepen behoort. We hebben voor alle zekerheid ook een voorschrift op uw elektronische ID-kaart geplaatst.

Het vaccin kan toegediend worden zowel op huisbezoek, tijdens de gewone consultatie maar bij voorkeur tijdens de speciale raadplegingen die hiervoor voorzien worden. Bij deze laatste momenten gaat het enkel voor het plaatsen van een vaccin, voor andere medische zaken alsook voorschriften maakt u dan best een gewone afspraak

Deze raadplegingen gaan door op: 

Woensdag (telkens tussen 13 en 15h)

– woensdag 26 oktober
– woensdag 02 november 
– woensdag 9 november
– woensdag 16 november
– woensdag 23 november

Zaterdag (telkens tussen 10 en 12h)

– zaterdag 29 oktober
– zaterdag 5 november
– zaterdag 12 november
– zaterdag 19 november
– zaterdag 26 november

Voor op deze vaccinatie raadplegingen je griepspuit te krijgen moet je een afspraak maken en hoef je ook niet te betalen. Deze afspraken kunnen zowel telefonisch maar ook online gepland worden.

Het griepvaccin krijg je best vanaf eind oktober tot eind november. Het vaccin biedt een goede bescherming tegen de griep niet alleen voor uzelf, maar ook voor iedereen rondom u.

Vriendelijke groeten,